| گروه ها |  | | ارتباط با ما |  013-33366492 | | تعرفه بنر نیازمندی هزار سو | ثبت اگهی در هزار سو رایگان است | فقط آگهی ویژه شامل تعرفه می گردد | تعرفه اگهی های ویزه در روز | 2000 | ویژه عکسدار | 800 | آگهی ویژه متنی | 600 | لینک دار | 200 | هر ستاره | 900 | هرستاره چشمک زن | بنر دربالا و تمام صفحات | 180000 | بنربزرگ 100*960 | 70000 | بنركوچك 100*480 | بنر بلوک سمت راست | 55000 | بنر بزرگ240*170 | 40000 | بنرکوچک 120*170 | تبلیغات متنی دربلوک | 25000 | متنی لینکدار | جهت اطلاعات بیشتر کلیک کنید | | | تبلیغات بنر | بنر بزرگ240*170 یکماهه 35000 هزارتومان بنرکوچک 120*170 یکماهه 20000 هزارتومان
| | بازدید و آگهی ارسالی |
|
افراد حاضر : | ١٢ |
|
بازدید امروز : | ٦١٣٧ |
|
بازدید دیروز: | ١٦٣٢٦ |
|
آگهی امروز: | ١٠ |
|
کل آگهی : | ١٣١٩٧ |
|
تعداد کل : | ٢٦٨١٨٩١٢ | | | | | نتایج جستجو 1400/11/24 | آنزیم گلوتامیناز TG | | آنزیم ترانس گلوتامیناز (TG) : آنزیم طبیعی ، بهبود دهنده بافت محصول ، عامل کاهنده آب اندازی در ماست ، عدم تاثیر بر روی طعم محصول ، افزاینده راندمان و کیفیت محصول
این آنزیم در صنایع گوشت و شیلات، با بهبود بخشیدن شاخص های استحکام، قابلیت ارتجاعی، ویسکوزیته، ثبات حرارتی و کاهش آب اندازی به افزایش کیفیت... | دایان ارمان پویا تلفن: 02144130192
| | | 1401/04/29 | آنزیم ترانس گلوتامیناز TG، تولید کشور ترکArnova | | آنزیم ترانس گلوتامیناز (TG) : آنزیم طبیعی ، بهبود دهنده بافت محصول ، عامل کاهنده آب اندازی در ماست ، عدم تاثیر بر روی طعم محصول ، افزاینده راندمان و کیفیت محصول.
این آنزیم در صنایع گوشت و شیلات، با بهبود بخشیدن شاخص های استحکام، قابلیت ارتجاعی، ویسکوزیته، ثبات حرارتی و کاهش آب اندازی به افزایش کیفی... | دایان آرمان پویا تلفن: 02144130192
| | | 1400/12/08 | ناتامایسین (ضدکپک) ، تولید کشور ترک، برند Arnova | | دایان ارمان پویا
ناتامایسین (ضدکپک) ،تولید کشور ترکیه، برند Arnova
خرید ناتامایسین – فروش ناتامایسین – ناتامایسین درآب – ناتامایسین پودری – ناتامایسین در ایران – ناتامایسین مایع – وارد کننده ناتامایسین -
ناتامایسین : ضدکپک و ضد مخمر قوی با منشاء طبیعی - افزاینده زمان ماندگاری محصول - نگهدارنده ... | دایان ارمان پویا تلفن: 02144130192
| | | 1400/02/12 | آنزیم ترانس گلوتامیناز TG، تی جی ، تولید کشور ترک | | آنزیم ترانس گلوتامیناز (TG) : آنزیم طبیعی ، بهبود دهنده بافت محصول ، عامل کاهنده آب اندازی در ماست ، عدم تاثیر بر روی طعم محصول ، افزاینده راندمان و کیفیت محصول
این آنزیم در صنایع گوشت و شیلات، با بهبود بخشیدن شاخص های استحکام، قابلیت ارتجاعی، ویسکوزیته، ثبات حرارتی و کاهش آب اندازی به افزایش کیفیت... | علی حسینی تلفن: 02144130192
| | | | | | | |